De Weezenlanden

8011 ET, Zwolle
van € 400.000,- tot € 860.000,- v.o.n.

Beschrijving

NOG SLECHTS 2 BESCHIKBAAR!
De oude binnenstad van Zwolle rijst op aan de overkant van de Stadsgracht. Vanuit je huis hoor je de klokken van de Grote Kerk. Je proeft, je voelt de unieke sfeer van de stad. En toch… woon je in alle rust, met alle ruimte. Op een prachtige locatie.

Aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle, tegen de Stadsgracht, wordt de alom bekende ziekenhuislocatie Weezenlanden her-ontwikkeld naar een hoogwaardig nieuwbouwproject met circa 290 woningen. In het plan zal een mix komen van woonhuizen en enkele appartementengebouwen. De woningen worden ontwikkeld in de marktsegmenten vrije sector koop, luxe huur en corporatiehuur. De luxe huurwoningen zullen verhuurd gaan worden door Syntrus Achmea Real Estate, de corporatiehuurwoningen door de Zwolse woningcorporaties SWZ en Openbaar Belang.
Het koopsegment, bestaande uit woonhuizen en appartementen, worden verkocht door ondergenoemde makelaars.

In welke omgeving ga je wonen?
Vanaf het Groot Wezenland wandel je eenvoudig, via de Wilhelminasingel of het 'Kerkbrugje', de historische binnenstad in. De stervormige binnenstad met zijn verdedigingsmuren, de Sassenpoort, de Peperbus en de grachten met de monumentale panden zijn publiekstrekkers bij uitstek. Met haar uitgebreide winkelaanbod, de bruisende Grote Markt en diverse culinaire en culturele evenementen is Zwolle niet voor niets de hoofdstad van Overijssel. Binnen circa 5 autominuten zit je op de A28 richting Utrecht of Groningen of op de A50 richting Apeldoorn-Arnhem. Ook is Zwolle prima bereikbaar via het openbaar vervoer. Tenslotte mag Zwolle zich volgens de Fietsersbond dé Fietsstad 2014 noemen

Wat vind je in de buurt?
Sfeervolle restaurants en cafés, Domicanenkerk en -klooster, de basiliek de 'Peperbus', het Stedelijk Museum, museum De Fundatie en diverse theaters en bioscoopzalen. Het is zomaar een greep uit de mogelijkheden die je in de buurt aantreft.
De aangrenzende wijk Assendorp heeft verschillende basisscholen en kinderdagverblijven. Zwolle beschikt over diverse scholen voor voortgezet-, middelbaar- en hoger onderwijs. Tevens is hier het grootste niet-universitaire medisch centrum van Nederland gevestigd.
Het groene karakter van Zwolle kom je elke dag tegen aan de stadsgracht en in het aantal stadsparken dat de stad rijk is. Het meest bezochte park - 'De Wezenlanden' - ligt op een steenworp afstand van het plangebied.

Wie worden je buren?
De Weezenlanden ligt tegenover het sfeervolle Assendorp. Een gevarieerde wijk met een gevarieerd woningaanbod, met uiteenlopende voorzieningen en diverse winkels. Het woningaanbod in De Weezenlanden wordt heel divers. De toekomstige bewoners zullen dit dus ook zijn; alleenstaanden, stellen met of zonder kinderen, medioren en senioren. Allen met liefde voor het sfeervolle centrum van de stad.

10 luxe appartementen en 1 penthouse.
Dit is het 2e appartementencomplex met koopappartementen dat gesitueerd wordt aan de Luttenbergstraat. Het gebouw bestaat uit in totaal 10 appartementen, 1 penthouse en een ondergelegen parkeergarage. Dit is het laatste deelplan met koopwoningen van nieuwbouwproject De Weezenlanden.

Heeft Zwolle een speciale plek in je hart? Dan biedt De Weezenlanden een mooie kans om de droom die je misschien al jaren koestert te laten uitkomen… Wonen in het hart van de stad.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 104-188 m²
Inhoud 312-600 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Appartement type T

€ 490.000,- v.o.n.
Dit unieke woningtype is gelegen op de eerste woonlaag en gesitueerd gelegen aan de Thoden van Velzenstraat. Het appartement heeft een ruim balkon, dat gelegen is op het zuidwesten. Tevens heeft dit appartement aan de achterzijde een leuk terras, dat vanuit beide slaapkamers bereikbaar is. De bijbehorende berging en parkeerplaats zijn beide in de kelder gelegen. De fietsen kunnen gestald worden in de centrale fietsenberging, die op de begane grond van het gebouw is gelegen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 154 m²
Aantal woningen 1

Appartement Type U

€ 400.000,- v.o.n.
Dit type appartement, dat gelegen is op de eerste woonlaag, komt maar één keer voor in het appartementencomplex en is gesitueerd op de hoek van de Thoden van Velzenstraat en de Luttenbergstraat. Het appartement heeft een ruim balkon op het zuiden. In de kelder van het complex zijn de bijbehorende parkeerplaats en een berging gelegen. Voor de fietsen is plaats in de centrale fietsenkelder, die gelegen is op de begane grond van het gebouw.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 104 m²
Aantal woningen 1

Appartement type V

€ 415.000,- v.o.n.
Woningtype V is gelegen op de tweede woonlaag en komt maar één keer voor. Dit appartement, dat gesitueerd is aan de Thoden van Velzenstraat, is voorzien van een balkon dat gelegen is op het zonnige zuidwesten. Dit appartement lijkt veel op type X, maar heeft een grotere woonkamer en géén berging op de verdieping. De bijbehorende berging is gelegen in de ondergelegen parkeergarage. Ook bij dit appartement behoort een parkeerplaats in de garage en is er ruimte voor de fietsen in de fietsenberging op de begane grond.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 118 m²
Aantal woningen 1

Appartement type W

van € 600.000,- tot € 610.000,- v.o.n.
Woningtype W is gesitueerd op de hoek van de Thoden van Velzenstraat en de Luttenbergstraat. Dit 4-kamer-appartement ligt op de 2e, 3e, 4e en 5e woonlaag en komt dus in totaal 4 keer voor in het appartementencomplex. Ieder appartement beschikt over een ruim balkon op het zuiden en een inpandige berging. Bij elk appartement behoort tevens een parkeerplaats in de ondergelegen garage. De centrale fietsenberging is gelegen op de begane grond. Bij bouwnummer 304 (2e woonlaag) heeft de berging op de verdieping geen ontsluiting op de centrale hal. Daarom heeft dit appartement nog een extra berging in de kelder.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 154-159 m²
Aantal woningen 4

Appartement type X

van € 427.500,- tot € 440.000,- v.o.n.
Op de 3e, 4e en 5e woonlaag komt dit woningtype X steeds één keer voor. Dit type appartement is gesitueerd aan de Thoden van Velzenstraat en is voorzien van een balkon op het zonnige zuidwesten. Dit appartement lijkt veel op type V maar heeft een iets kleinere woonkamer en heeft de berging op de verdieping zelf. Deze berging is tevens vanuit het appartement zelf bereikbaar. Bij ieder appartement behoort eveneens een parkeerplaats in de kelder. Voor fietsen is ruimte in de fietsenberging op de begane grond.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
Aantal woningen 3

Penthouse type Y

€ 860.000,- v.o.n.
Magnifiek penthouse gelegen op de 6e woonlaag van het appartementencomplex. Dit riante penthouse is onder andere voorzien van een riant dakterras op het zuidwesten, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het dakterras heeft een totale oppervlakte van maar liefst 95 m². Bij het penthouse behoort een parkeerplaats in de parkeerkelder. Tevens is er een 2e parkeerplaats gereserveerd. Deze parkeerplaats is optioneel en is gelegen op het parkeerterrein direct achter het gebouw. De prijs voor de 2e parkeerplaats bedraagt € 20.000,- . Voor de fietsen is ruimte in in de centrale fietsenberging op de begane grond.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 188 m²
Aantal woningen 1
Terug
Recent bekeken