Huis verkopen in Zwolle

Wil je je huis verkopen in Zwolle? Dan is het prettig om bij alle stappen geholpen te worden. De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars helpt je bij vooronderzoek, verkoop en presentatie, onderhandeling en afronding. Je wordt dus in alle stappen van het verkoopproces begeleid. Zo zorg je ervoor dat je de juiste prijs ontvangt en kan je zonder zorgen je huis verkopen in Zwolle.

 

 

Vaststellen van de vraagprijs

Wil je je huis verkopen in Zwolle? Dan is het ten eerste belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Daarvoor heb je een verkoopmakelaar nodig. Wij zijn als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Zwolle. Op basis daarvan kan een redelijke prijs worden vastgesteld. Daarbij spelen nog meer factoren een rol. Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Alles wordt je uit handen genomen zodat je goed beslagen ten ijs komt

Neem contact met mij op Meer informatie

Ga je je huis verkopen in Zwolle? De presentatie is cruciaal!

Wij zorgen bij het verkopen van je huis in Zwolle voor een professioneel presentatiepakket. Dat betekent nette foto’s en een goede tekst. Zo valt jouw advertentie in positieve zin op. Zo helpen we je om je huis te verkopen in Zwolle tegen een zo goed mogelijke prijs.

Bezichtigingsafspraken maken

Met onze jarenlange ervaring met huizen verkopen in Zwolle weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Zodra de reacties op de advertenties binnenkomen, maken wij bezichtigingsafspraken met de serieuze geïnteresseerden. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden. Hierin vind je ook de mening van de kijkers, aan de hand van vragenlijsten.

De kunst van het onderhandelen

Vaak wordt ook aan de koperszijde een aankoopmakelaar ingezet die alle trucs uit de kast haalt bij het onderhandelen. Ook zij willen natuurlijk een goede prijs. Wanneer je je huis gaat verkopen in Zwolle, komen er onderhandelingen bij kijken. Gelukkig weet de Garantiemakelaar precies wat hier bij komt kijken. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken. Wij regelen een goede prijs voor je en zorgen dat alles netjes verloopt.