Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Zeer prettig , deskundig en vakbekwaam heeft het team van makelaar de Graaf van Vilsteren bemiddeld in de verkoop van mijn appartement in Zwolle.

Dhr. E.A.A. Liebregt
9

Goed en prettig alle zaken waren goed doorgesproken en de vele details zijn onder de aandacht gebracht plus de historie van de Vila

Aernoudt de Haan
10

Fijne kundige makelaar, sociaal en meedenkend. Komt betrouwbaar over.

Erna Lijster-Voges
10

Zeer goed. Zijn altijd zeer tevreden.

Anoniem
9

Prettig contact. Goed bereikbaar ook buiten kantooruren. Goede begeleiding en uitleg bij de koop- en verkoopprocedure. Absoluut aan te bevelen bij koop of verkoop van uw woning.

Heleen Smit - Poeste
10

Prettig contact. Goed bereikbaar ook buiten kantooruren. Duidelijke uitleg over het verloop van de koop- en verkoopprocedure.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar was uitstekend. Geld ook alle medewerkers aanwezig op kantoor. Deskundige hulp, allemaal even behulpzaam. Zou dit makelaars kantoor hierom ten alle tijde aanbevelen!

Pascal zwiers
10

10

Dhr. P.K. Slager
9

In het verkooptraject hebben wij kennisgemaakt met zowel Mar-cella, Marcel, Alienke en Astrid. Een goed en leuk team die prettig en adequate zijn in omgang. Onze complimenten voor de professionele wijze, ondersteuning, advies en begeleiding van het verkooptraject.

Anoniem
9

Zeer tevreden. Ruim inspraak bij de totstandkoming van de verkoopbrochure, snelle feedback na iedere bezichtiging, vlotte administratieve afhandeling van de koopovereenkomst en we zijn tevreden met de verkoopprijs.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep prima van de eerste tot de laatste dag. Mevrouw Adams is vriendelijk, enthousiast, deskundig, correct en zij heeft een uitstekende marktkennis. De fotopresentatie was van goede kwaliteit. Wij zijn uitstekend op de hoogte gehouden over het verloop van de bezichtigingen. Er zit een leuk team op kantoor dat goed bereikbaar is. Wij zijn dan ook tevreden over de begeleiding bij de verkoop van onze woning door deze makelaar.

Mevr. Anouk Swart
10

Goed contact met de makelaar, professioneel begeleid in de verkoop van onze woning. Her contact was prettig. We hebben deskundig advies gekregen en aangenomen. Onze woning was erg vlot verkocht.

Dhr. M. Swart
10

Er is snel gereageerd op onze uitnodiging, markt conforme vaste prijs, compleet pakket inclusief bouwkundig rapport. Goed de voortgang gecommuniceerd. nu nog de overdracht volgende week

Anouk Swart
10

Wij zijn super geholpen bij de verkoop van onze woning. Alles is vlot en professioneel afgehandeld. De contact momenten waren zeer prettig en het advies was oprecht.

Marieke Klok
10

Tevreden ,juiste manier van info en snel reactie op vragen van ons 👍🏻👍🏻

Bert Vrieling
9

Ik heb Marcel van Vilsteren leren kennen in de culturele sfeer van Zwolle. Hij maakte altijd een joviale indruk op me en een aantal van mijn vrienden, die hem ook goed kenden, spraken altijd vol waardering over hem. Ik voelde, onmiddelijk na mijn intake gesprek, dat ik met Marcel op een goede, vertrouwelijke basis verder kon! Ook de opvolgende, zakelijke verhandelingen, werden door de medewerkers van zijn kantoor op professionele en vriendijke wijze afgehandeld.

Reina Schoonbeek
8

Ik vind dat er goed geluisterd werd naar wensen en mogelijkheden. Echt werken op maat.

Anoniem
9

Vriendelijk en deskundig. Goede adviezen en uitstekende fotograaf beschikbaar. Veel persoonlijk contact. Redelijke prijs. Goed thuis in de Zwolse (en omgeving) markt.

Harry Been
8

Betrokken, deskundig

Dhr. F.W.M. van der Heijdt
9

Vanaf het eerste contact is alles in prima sfeer verlopen. De makelaar begreep feilloos wat onze bedoeling was en heeft daar zeer adequaat op gereageerd. Ook de aanpassingen in diverse onderwerpen werden correct opgepakt en doorgevoerd. Over de hoogte van de betalen courtage zult u van ons geen onvertogen woord horen. De terugkoppeling van bv. de bezichtigingen lag al bij onze thuiskomst erna op ons te wachten. Jammer dat men geen plakstrook op het bord in de tuin heeft met de kreet:: Verkocht onder gewoon voorbehoud. Dan zouden de langsrijders al eerder het resultaat hebben gezien dan pas na de strook Verkocht.die er nu op zit. Men mag toch weten dat de inspanningen tot verkoop tot resultaat hebben geleid?. Dit punt heeft echter geen enkele invloed op onze prima beoordeling van deze makelaar.

Dhr. H.J. Leferink
8

de relatie met Marcel Van Vilsteren van de Graaf van Vilsteren hebben we als prettig ervaren. Mooi kantoor met vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Dhr. R. Lijster
9

In een woord geweldig. Het kon niet beter. Raad iedereen aan ga naar deze makelaar ze regelen alles voor je en zoveel kennis.

R.N. Groenewoud
8

We houden goede moed

Anoniem
8

heeft goede kennis van ons marktsegment. Ook de omgang en benaderingen van de belangstellenden in dit hogere marktsegment is zeer goed

Dhr. M.E. Pater
9

Heel tevreden over contact met de makelaar (Mar-Cella). Duidelijk advies bij alle relevante aspecten bij verkoop van woning. Zeer goede presentatie van onze woning. Goede ambassadeur van de woning. Zeer transparant over stand van zaken, snelle terugkoppeling na bezichtigingen etc. Goede onderhandelaar en adviseur bij verkoop. Woning binnen een week verkocht.

Anoniem
10

Goede, vriendelijke en efficiente begeleiding gedurende het hele verkoop proces. Van harte aanbevolen.

Anoniem
9

Het was een prima samenwerking en de makelaar was goed bereikbaar voor overleg. Zeer snelle verkoop voor een goede prijs!

Anoniem
10

Het contact verliep heel erg goed. Goede service, open eerlijk en vertrouwd. Ook de terugkoppeling na een bezichtiging verliep goed.

Piet Spilt
8

Tot dusver heel prettig.

A.L. Siero
10

Snel en deskundig advies

Anoniem
10

Dit kantoor is een fantastisch dienstverlenend bedrijf en uitstekend in dienstverlenend persoonlijk contact. De Graaf van Vilsteren Makelaars geeft een vertrouwd gevoel en rust bij een verkoop. een echte aanrader

Ingrid ten Koppel
10

al jaren gaat de aan en verkoop van de woningen via De Graaf van Vilsteren, altijd met het gewenste resultaat!

Eef Liebregt
10

Verstand. van zaken

Frans van der Heijdt
9

Vanaf het eerste contact is er geen spoor van twijfel over de manier waarop in goed overleg en met volledig begrip tegen een meer dan acceptabele vergoeding vertrouwen in een goede afloop is ontstaan waarbij afspraken stipt worden nagekomen. Dat kun je aan De Graaf van Vil steren Garantiemakelaars wel overlaten.

Anoniem
9

Makelaar is deskundig, vriendelijk. Reageert snel en overlegt zo vaak als je wilt. Komt met voorstellen. Kent de markt goed. Woning is binnen de afgesproken termijn verkocht.

G. Stel
8

zit in het markt segment waar mijn te koop staande woning in past

Anoniem
10

Vanaf het eerste contact is alles zeer professioneel opgepakt en goed gecommuniceerd. Complimenten aan Mar-Cella, Alienke en de rest van het team van De Graaf-van Vilsteren. Onze woning snel verkocht, en alles keurig afgehandeld. Maar ook als ik vragen had, soms meerder keren op een dag werd ik altijd vriendelijk geholpen. En er werd goed begrepen dat wij dit niet elke dag doen en soms een extra vraag hadden. Ook de terugkoppeling van kijkers van onze woning was top geregeld, gelijk even een telefoontje en bij thuiskomst een kaartje op tafel. Perfect, Groetjes Bart & Paulien

Cocks Troostwijk - Van der Werf
7

Ik kan nog niet echt oordelen, we beginnen pas 3 dagen. Ik zal nadien zeker mijn visie geven.

Helen Klaren
10

De medewerkers op dit kantoor zijn heel klantvriendelijk, meedenkend en weten hoe zij de dienstverlening optimaal kunnen verzorgen voor de klant!

Anoniem
9

De makelaar stond altijd voor je klaar, je hoefde maar een berichtje te doen en je kreeg snel een antwoord of ze zocht iets voor je uit. Ook bij interesse in een ander huis was ze erg behulpzaam. Zeker een aanrader, erg vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Anoniem
10

Perfecte communicatie, persoonlijke benadering, professionele aanpak, ruime ervaring, deskundig advies

Anoniem
10

Heel goede makelaar waar wij als verkopers, maar ook de kopers van onze woning, zeer over te spreken zijn! Al vanaf het eerste gesprek werd in duidelijke stappen uitgelegd wat de aanpak zal zijn. De presentatie van de woning was goed voorbereid, de bezichtigingen werden zorgvuldig gepland. Na de succesvolle verkoop werden alle benodigde overeenkomsten opgesteld en konden wij en de kopers de handtekening zetten!

Hilly de Haan
10

Een geweldig leuk / spontaan team aan werknemers

Marianne Loche
8

Positief gevoel overgehouden aan het intakegesprek.

Cor Mestebeld
8

goed overleg

Eef Liebregt
9

Het geeft een vertrouwd gevoel beter kun je naar mijn mening dan ook niet hebben.

D.E. van Pijkeren
9

Enthousiast, betrouwbaar en zorgvuldig!

Danielle van Vilsteren
10

Altijd bereikbaar. Ook savonds en in het weekend. Communicatie/terugkoppeling erg goed. Van het gehele kantoor.

Merijn Gosker
8

Vriendelijke benadering, paar kleine schoonheidsfoutjes verder prima.

Casper Kwakkel
10

Zeer betrokken makelaar en collega's, die meedenken en vragen snel beantwoorden. Goede dienstverlening en service!

Terug
Recent bekeken