Nieuws

Verhuizen naar een andere plaats

Als je van plan bent je huis te verkopen dan overweeg je wellicht ook om naar een andere plaats te verhuizen. Een nieuwe plek, een fris begin, maar ook: een plaats die je niet kent en waar nog niks geregeld is. Een aantal zaken waar je aan moet je aan denken als je wilt verhuizen naar een andere plaats hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Hypotheekadvies begint met goede voorbereiding

Wie op zoek is naar een nieuwe hypotheek of rondloopt met de vraag of de bestaande hypotheek nog ‘past’, kan terecht op de site van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In heldere taal, met veel checklists wordt onafhankelijke informatie gedeeld.

Je nieuwe huis inrichten – maar hoe?!

Ben jij net in het bezit gekomen van jouw (nieuwe) droomhuis? Gefeliciteerd! Als de financiering rond is en het koopcontract getekend dan begint er nu een spannende tijd voor jou, maar ook een hele leuke: je mag je nieuwe huis gaan inrichten. Maar hoe? 

warner pool
9

gezien deze tijd absoluut tevreden, ook met name over Astrid (pittige tante, zeer doortastend!)

Karin Bloks
9

We wilden graag iemand die goed aanvoelde bij ons en Astrid is die persoon. We zijn natuurlijk nog maar heel kort bij De Graaf van Vilsteren dus we kunnen het allemaal nog niet heel goed beoordelen.

Dhr. M.E. Pater
9

Heel tevreden over contact met de makelaar (Mar-Cella). Duidelijk advies bij alle relevante aspecten bij verkoop van woning. Zeer goede presentatie van onze woning. Goede ambassadeur van de woning. Zeer transparant over stand van zaken, snelle terugkoppeling na bezichtigingen etc. Goede onderhandelaar en adviseur bij verkoop. Woning binnen een week verkocht.

Lees meer
Terug
Recent bekeken